logo Baarnse Feniks

Logo en website Baarnse Feniks

Vanaf vrijdag 8 november, is de website van Stichting Baarnse Feniks online.

Baarnse Feniks wil zoveel mogelijk Baarnaars betrekken bij de ondersteuning van het traject om een multifunctioneel cultuurhuis in het centrum van Baarn te realiseren. Daarmee beoogt Feniks de levendigheid van het centrum van Baarn mede nieuw leven in te blazen.

De Baarnaars moeten op deze wijze een serieuze gesprekspartner zijn in de zogenaamde Gouden Driehoek van gemeente, winkeliers en pandeigenaren.

De Baarnse Feniks wil ook na realisatie van het zo gewenste cultuurhuis een rol blijven vervullen om de levendigheid van het centrum verder vorm te geven.

Baarnse mensen en bedrijven kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op de nieuwsbrief, de petitie tekenen, doneren en aangeven hoe ze een handje kunnen helpen

Op de website staat natuurlijk ook het laatste nieuws van de ontwikkelingen rondom het centrum Baarn.

Uiteraard is Feniks straks ook op Facebook terug te vinden.

Het logo (ontworpen door Maurice van der Valk) bestaat uit een gestileerde Feniks met uitslaande vleugels en een lange staart. Het lichaam van de vogel omvat (bijna) een cirkel. Onder de Feniks de naam van de stichting. De kleuropbouw is van vurig rood naar hemels blauw. In dit beeldmerk komt de betekenis van de naam en de doelstelling op verschillende manieren naar voren.

Tags: geen tags

U kunt niet reageren.