BaarnseFeniks-Dialoog

Discussieavond: Vuur in het Cultuurhuis

Stichting Baarnse Feniks organiseert dinsdag 10 december een discussieavond over een Cultuurhuis in de meest brede zin van het woord, voor alle inwoners van Baarn.

Er is veel te doen over het cultuurhuis, waar moet het komen, wie moeten/kunnen in het cultuurhuis, wat zijn de kosten, hoe gaat het met de bereikbaarheid?

Wij willen praten, los van bestaande plannen. Niet gebonden aan de Arcade, niet gebonden aan de Rembrandtlaan, gewoon samen als burgers uitzoeken wat een cultuurhuis voor Baarn kan betekenen. Moet het de huiskamer van Baarn worden, met museale functie, studio-functie, welzijnsloket, de hele dag open van ontbijt tot in de avond? Het zijn zomaar wat gedachten.

Als we samen met u hierover brainstormen weten we wat de Baarnse bevolking wil en kunnen we voorstellen doen aan de gemeenteraad.

Daarom nodigen wij u uit op dinsdag 10 december om 19.30 uur in Lokaal-O aan de Plataanlaan 1 te Baarn. Wij zorgen voor een interactieve avond waarbij iedere deelnemer actief betrokken wordt. De avond wordt ingeleid door de winkel- en vastgoed deskundige de heer Erick Kloos.

Wij hopen op een grote opkomst. U kunt zonder aanmelding terecht maar om enigszins voorbereid te zijn waarderen we het als u zich hieronder aanmeldt.

Discussieavond: Vuur in het Cultuurhuis
Dinsdag 10 december 2019
19:30 – 22:00
LOKAAL-O

Plataanlaan 1
3741WE Baarn

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze avond

Tags: geen tags

U kunt niet reageren.