Onze ambassadeurs

Stichting Baarnse Feniks staat niet alleen. Onderstaande ambassadeurs van onze stichting ondersteunen ons doel.

Gert-Wim Hogeveen

Gert-Wim Hogeveen

Wim Hogeveen Mannenmode

Voor een levendig centrum is een cultuurhuis, met theater en bibliotheek, op de Brink van onschatbare waarde. Het zet het centrum als belangrijke locatie op de kaart.

Ingrid Waterbeek

Kunst in de kamer

Cultuur is onmisbaar voor ons welzijn!! En dan het liefst zo centraal mogelijk!!

Stichting Mooi Baarn

Stichting Mooi Baarn

De Stichting Mooi Baarn ondersteunt van harte het initiatief van de Stichting Baarnse Feniks om een Cultuurhuis in het centrum van Baarn te realiseren. Hierin zouden onder meer de Speeldoos, de Volksuniversiteit en de bibliotheek een plaats moeten krijgen.

Bart Sonnenberg

Bart Sonnenberg

Stichting PCOB Baarn-Soest

Als betrokken onderwijsman woonachtig in Baarn ben ik een groot voorstander om het cultuurhuis op de Brink te plaatsen, het hart van onze plaats. Dat verdient Baarn, een kloppend centrum hart met een samenbundeling van kunst, cultuur, uitgaan, horeca en winkelen. Dat komt de plaats ten goede en doet recht aan waar een dorpscentrum voor bedoeld is. Ik steun dit initiatief in het belang van ons allemaal, jong en oud.

Greet van Benthem-Aartsen

Greet van Benthem-Aartsen

Lang geleden was ik V.V.V. informatrice in het nostalgische groene houten gebouwtje op het Stationsplein bij de V.V.V. “Baarns Bloei”, een toen zeer passende naam. Deze naam verdween, het kantoor weg en er bleef een schamel achteraf over. Het wordt tijd dat Baarn weer tot bloei komt, het bloeden gestelpt wordt. Wij allen willen toch een levendig centrum waar het goed toeven is en je elkaar ontmoeten kunt. Laten we er voor gaan en alle kansen die voorbij komen benutten om opnieuw geschiedenis te schrijven!

Binnenhuis Scheltinga

Jose Millo

Binnenhuis Scheltinga

Wij als ondernemer in de Laanstraat vinden het heel belangrijk om het centrum levendig te houden en zoals de plannen er nu uit zien gaat het cultuurhuis daar zeker aan bijdragen. Het is een unieke kans die we zeker moeten benutten, om er voor te zorgen dat het centrum klaar is voor de toekomst.

Hendrik-Jan Oskamp

Hendrik-Jan Oskamp

Oskamp Consulting

Als inwoner van Baarn en ondernemer in het Vastgoed ondersteun ik van harte het initiatief van Johan Zijtveld voor de plannen op de locatie van Arcade in de Laanstraat. Een cultuurhuis, met de functies theater, bibliotheek, volksuniversiteit, gelardeerd met woningbouw op de plek van Arcade, in het centrum van ons dorp is een unieke kans en een grote aanwinst voor het centrum. Het centrum van ons mooie Baarn heeft een gebouw met uitstraling en maatschappelijke, culturele functies zeer hard nodig. Verplaats daarnaast de Hema naar de Laanstaat en maak van de Brink een aantrekkelijk autoluw horacaplein en de toekomst ons centrum, en dus Baarn, heeft weer volop perspectief.