Bekijk deze e-mail in uw browser
Baarnse Feniks

Ruim 70 deelnemers op levendige discussieavond

Afgelopen dinsdagavond vond in LOKAAL-O onze discussieavond over een cultuurhuis in het centrum plaats. Ruim zeventig deelnemers droegen bij aan een levendige discussie. Het laat zien dat het onderwerp leeft in Baarn.
Campagne voeren kost geld. Daarom zijn wij dankbaar voor elke donatie aan onze stichting. Draag ook bij en zorg er hierdoor voor dat wij de wens voor een cultuurhuis levend kunnen houden.
lampionnen

Vrijdag 20 december: Lampionnen op de Brink

Kom ook op 20 december om 17.00 naar de Brink, neem een lampion mee en laat zien hoe belangrijk een cultuurhuis is voor de Baarnaar. Wij zorgen voor een (warme) versnapering.

Lampionnen op de Brink
20 december
17.00 - 18.00

Al meer dan 1.000 steunbetuigingen!

Sinds zaterdag 7 december is de eerste mijlpaal gevierd: de eerste duizend steunbetuigingen voor een Cultuurhuis in het centrum van Baarn. Inmiddels is dat aantal al verder gegroeid.
1000 Steunbetuigingen voor een Cultuurhuis
En misschien heeft u hem al zien hangen aan de muziektent op de Brink, onze thermometer waarmee wij het aantal handtekeningen laten zien. Hij kan tot 2.000, maar als het moet gaan we door het (spreekwoordelijke) dak.

Help daarom mee. Laat heel Baarn weten dat wij een Cultuurhuis in het centrum willen. Met in ieder geval de bibliotheek, het theater en de Volksuniversiteit.

De Bieb: het middelpunt van de toekomst

Baarnse Feniks is natuurlijk echt niet de eerste, maar op landelijk en op Europees niveau is al duidelijk dat de moderne bibliotheek dankzij sociale functies en spannende gebouwen een grote toekomst heeft.

De bieb wordt het middelpunt van stad en dorp!
custom custom