Bekijk deze e-mail in uw browser
Baarnse Feniks

Discussieavond Vuur in het Cultuurhuis

Dinsdagavond 10 december organiseren wij een discussieavond over een nieuw te realiseren cultuurhuis. Waar moet het komen? Wie moeten gebruik gaan maken van het cultuurhuis? Wat zijn de kosten en hoe zit het met de bereikbaarheid?

We willen gewoon samen als betrokken burgers uitzoeken wat een Cultuurhuis voor Baarn kan betekenen. Moet het de huiskamer van Baarn worden, met museale functie, studio-functie, een welzijnsloket, de hele dag open van ontbijt tot in de avond? Het zijn zomaar wat gedachten.

De avond wordt ingeleid door de winkel- en vastgoeddeskundige de heer Erick Kloos.

Iedereen is welkom hierover mee te denken. Wij hopen op een grote opkomst. U kunt zonder aanmelding terecht maar om enigszins voorbereid te zijn waarderen we het als u zich aanmeldt via vrijwilliger@baarnsefeniks.nl of de website.
Brainstorm cultuurhuis
19:30 - 22:00
LOKAAL-O
Plataanlaan 1
3741WE Baarn
Baarnse Feniks poster

Flyeractie

Afgelopen weken zijn er huis aan huis in Baarn flyers van Baarnse Feniks verspreid. De achterzijde van deze flyer kunnen mensen gebruiken om de petitie te ondertekenen. Er worden al veel ingevulde flyers ingeleverd bij de Wereld van Pippe en de Smaecken van Hamelink. Het cultuurhuis op de Brink leeft blijkbaar bij veel Baarnaars!

Laat uw stem horen

Inmiddels zijn er in totaal al bijna 700 handtekeningen verzameld. Zowel op papier via de flyer als digitaal via de website. Dat zijn er al heel veel, maar natuurlijk mogen dat er nog veel meer worden om duidelijk te maken dat Baarn graag een cultuurhuis op de Brink wil om het centrum weer levendig te maken.

We willen iedereen dan ook oproepen te helpen bij dit streven. Plak bijvoorbeeld de flyer goed zichtbaar achter het raam of volg ons op Facebook of Twitter en deel onze berichten.
custom custom