Bekijk deze e-mail in uw browser
Baarnse Feniks

8 Januari: Informatie in de raad over het cultuurhuis

Op woensdag 8 januari vindt in de Baarnse gemeenteraad een informatie-avond plaats met onder andere het cultuurhuis op de Brink als agenda-punt 2. Op 15 januari bespreekt de raad het voorstel, waarna op 29 januari een besluit wordt genomen.

Iedereen is op 8 januari welkom om in te spreken. Wij als Stichting Baarnse Feniks zullen dat zeker doen.

Uiteraard is iedereen ook welkom op deze vergadering aanwezig te zijn. We willen dan ook een oproep doen aan alle voorstanders van een cultuurhuis op de Brink om naar deze, openbaar toegankelijke, vergadering te komen: woensdag 8 Januari 2020 om 19.30 uur in het gemeentehuis.
1500 handtekeningen

Al ruim 1.800 steunbetuigingen!

Verleden week vrijdag vierden we nog 1.500 handtekeningen, maar het gaat ineens heel snel. Inmiddels hebben al meer dan 1.800 mensen een handtekening geplaatst voor een cultuurhuis op de Brink.

Op maandag 30 december willen we op de Brink om 15.30 de 2.000e steunbetuiging vieren en de thermometer verder inkleuren. Iedereen is welkom om dit samen met ons te vieren.

Maar dat hoeft natuurlijk niet het maximum te zijn. Laat iedereen weten dat de petitie ondertekend kan worden op baarnsefeniks.nl/onderteken-de-petitie/.
Onze oproep in de vorige mail heeft veel donaties opgeleverd. Heel erg bedankt hiervoor! Het zorgt ervoor dat we met onze campagne voor een cultuurhuis en een levendig centrum goed zichtbaar blijven en zoveel mogelijk Baarnaars kunnen bereiken.

U kunt onze campagne uiteraard nog steeds steunen.
Frederique-Hattink

Frederique Hattink is een gedreven flyeraar

Een speciale vermelding op deze plek voor Frederique Hattink. Al een paar weken staat zij vrijwel dagelijks handtekeningen op te halen in het Baarnse centrum. In weer en wind! Een paar honderd van de 1.700 steunbetuigingen zijn door haar genoteerd en verzameld.

Uitwerking discussieavond Vuur in het Cultuurhuis

10 december vond in LOKAAL-O onze discussieavond over een cultuurhuis in het centrum plaats. De uitkomsten van de verschillende discussietafels hebben we uitgewerkt.
custom custom